RAJA înregistrează o avarie în Medgidia. Sunt afectați abonații de pe mai multe străzi

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Dr. Ibrahim Themo din orașul Medgidia, SC RAJA SA a fost nevoită sa întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 19 iunie.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii blocurilor DC1-DC10 de pe str. Dumitru Chicoș, precum și cei de pe str. Dr. Ibrahim Themo, Mărășești și Dorobanți. Se estimează că abonații vor avea iar apă la robinete în jurul orei 14.30

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*