RAJA înregistrează avarii în Constanța și în Ovidiu

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii la branșamentul blocului FA de pe strada Augustrului din Constanta, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 5 martie, în intervalul orar 10,30 – 14,00. Sunt afectați consumatorii blocurilor FA si FB, precum si cei arondati Punctului Termic 187 din Constanta.

O altă avarie a fost înregistrată la una din conductele principale de alimentare cu apă cu diametrul de 500 mm, din zona Pomacost. SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 10,00 – 15,00. Sunt afectați toti consumatorii din localitatea Ovidiu, de pe partea stângă a localității, pe sensul de mers către Mihail Kogălniceanu.

„Ne cerem scuze față de abonații afectați de această lucrare și îi asiguram că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RAJA SA

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*