RAJA furnizează apă potabilă cu presiune scăzută în mai multe zone ale orașului Constanța din cauza unei variații de tensiune

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

La Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța s-a înregistrat în cursul zilei de 7 mai o variație de tensiune electrică. Această situație a afectat funcționarea pompelor de apă.

Variațiile de tensiune a determinat întreruperea energiei electrice și oprirea din funcțiune a pompelor. Odată cu stabilizarea variației, pompele au fost repornite în condiții de siguranță, însă, având însă în vedere debitul, dar și numărul mare al consumatorilor deserviți, apa se furnizează cu presiuni reduse în zonele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II urmând să se intre în normal în circa 4 ore.

Consumatorii din zonele înalte, dar și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă la robinete până în jurul orei 11.30.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*