RAJA Constanța înregistrează o avarie pe strada Mircea cel Bătrân în localitatea Mihail Kogălniceanu

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Abonații RAJA din localitatea Mihail Kogălniceanu sunt afectați de o avarie înregistrată la o conductă de alimentare cu apă.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 355 mm, de pe strada Mircea cel Bătrân, din localitatea Mihail Kogălniceanu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 07 ianuarie 2019, în intervalul orar 09,30 – 14,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*