RAJA Constanța anunță că se oprește apa în mai multe zone din Constanța

RAJA va sista furnizarea apei potabile pentru efectuarea unor lucrări

Pentru executarea unor lucrări de modernizare a conductelor de apă potabilă din subsolurile blocurilor situate în diferite zone ale municipiului Constanța, RAJA va întrerupe furnizarea apei potabile în perioada 19 – 21 februarie, după cum urmează:

• Luni, 19 februarie, în intervalul orar 08:00-20:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile din Punctul Termic nr. 40.
Vor fi afectați consumatorii din blocurile: MV2, MV3, MV3A, RM și MK2 de pe strada Mircea cel Bătrân.

• Marți, 20 februarie, în intervalul orar 08:00-20:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile din Punctul Termic nr. 45.
Vor fi afectați consumatorii din blocurile: TAV1, TAV2, TAV3 și TAV 4 de pe bd. Tomis.

• Miercuri, 21 februarie, în intervalul orar 08:30-17:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile din Punctul Termic nr. 52.
Vor fi afectați consumatorii din blocurile: I, T9, T10, T11, T12, T13, T14, T15, T16, T17 și T18 de pe aleea Zmeurei.

„Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste opriri să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“ au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*