RAJA anunță prelungirea duratei de întrerupere a furnizării apei potabile până în jurul orei 22.00 în urma avariei de pe bulevardul Tomis

În jurul orei 16.00, echipele de intervenție RAJA au reușit remedirea avariei survenite pe conducta magistrală, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis din mun. Constanța. În momentul executării manevrelor de vane în vederea reluării furnizării apei potabile, din cauza vechimii, conducta a cedat din nou. În această situație, s-a decis montarea unui manșon confecționat din oțel pentru a proteja și susține instalația. Ținând cont de acest aspect, RAJA a anunțat că este nevoită să prelungească durata de întrerupere a furnizării apei potabile până în jurul orei 22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*