RAJA a oprit parțial furnizarea apei potabile în Hârșova din cauza unei avarii

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Din cauza unei lucrări de amploare, RAJA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, fiind afectați abonații de pe mai multe străzi.

Pentru lpexecutarea lucrărilor de remediere a unei avarii la conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Constanței cu Atelierelor din localitatea Hârșova, RAJA SA a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de vineri,13 aprilie. Se estimează că lucrările se vor termina până la ora 13,00.

Sunt afectați consumatorii de pe străzile Constanței, Atelierelor, Nicolae Bălcescu și Libertății din Hârșova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*