RAEDPP începe curățenia de primăvara în piețele agroalimentare

Piața Griviței din Constanța. FOTO RAEDPP

Începând de săptămâna viitoare, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța va da startul curățeniei de primăvară în piețele agroalimentare pe care le administrează.

Echipele firmei de curățenie contractate de RAEDPP Constanța vor desfășura o primă amplă acțiune de igienizare în Piața Tomis III, la care vor participa inclusiv angajați ai Regiei.

Pe parcursul zilei de luni, 22.03.2021, spațiul va fi închis, urmând ca activitatea să fie reluată marți, 23.03.2021, începând cu ora 07:30. Rând pe rând, și celelalte piețe administrate de RAEDPP Constanța vor fi igienizate, astfel: 29.03.2021 – Piața Brotăcei, 05.04.2021 – Piața I.L. Caragiale, 12.04.2021 – Piața Tomis Nord, 19.04.2021 – Piața Grivița.

Totodată, pe perioada stării de alertă se mențin măsurile pentru siguranța cetățenilor: marcaje inscripționate pe asfalt, dezinfectant pentru mâini, măsurarea temperaturii de la distanță, precum și purtarea măștii. Clienții piețelor sunt rugați să păstreze distanţa socială recomandată de 1,5 – 2 metri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*