RADET nu poate furnizat apă caldă în zona Tomis II din cauza unei avarii

Se oprește apa caldă. FOTO Pexels
Se oprește apa caldă. FOTO Pexels

RADET Constanța a anunțat că în urma unei avarii a RAJA S.A. pe reţeaua care alimentează cu apă rece punctele termice nr. 105, 112, 113, iar în consecinţă, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice.

Sunt afectați abonații din perimetrul străzilor Bd. Tomis, Str. Nicolae Iorga, Str. Ion Adam, Str. Crișana, Str. Malinului, Str. Flamanda, Str. Ion Lahovari, Str. Macilor, Spitalul Județean.

Până la remedierea avariei de către RAJA S.A. nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare. Pentru relaţii suplimentare, abonații afectați pot apela numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA S.A.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*