RADET nu poate furnizat apă caldă în zona Tomis II din cauza unei avarii

Se oprește apa caldă. FOTO Pexels
Se oprește apa caldă. FOTO Pexels

RADET Constanța a anunțat că în urma unei avarii a RAJA S.A. pe reţeaua care alimentează cu apă rece punctele termice nr. 105, 112, 113, iar în consecinţă, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice.

Sunt afectați abonații din perimetrul străzilor Bd. Tomis, Str. Nicolae Iorga, Str. Ion Adam, Str. Crișana, Str. Malinului, Str. Flamanda, Str. Ion Lahovari, Str. Macilor, Spitalul Județean.

Până la remedierea avariei de către RAJA S.A. nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare. Pentru relaţii suplimentare, abonații afectați pot apela numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA S.A.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*