RADET Constanța va citi contoarele de energie termică între 28 ianuarie și 2 februarie

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

RADET Constanța anunță că în intervalul de timp 28.01.2019 – 02.02.2019 se vor efectua citirile contoarelor de energie termică  montate la consumatori.

Tabelul cuprinzând planificarea pe zile a punctelor termice pentru care se vor citi contoarele de energie termică montate la consumatori poate  fi consultat pe site-ul RADET la sectiunea comunicate.

Consumatorii de energie termică sunt rugați de reprezentanții RADET  să facă demersurile necesare pentru a permite accesul reprezentanților regiei la grupurile de masură, astfel încât citirea contoarelor să se efectueze în termenele stabilite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*