Rădăcini Motors revine cu un nou showroom Opel în Constanța și organizează Porți Deschise în zilele de 10 și 11 martie

Noul Opel Mokka X, la Rădăcini Constanța
Noul Opel Mokka X, la Rădăcini Constanța

Clienții Rădăcini Motors Constanța au posibilitatea de a descoperi și testa cele mai noi modele Opel – Mokka X si Astra K, iar dealerul Opel le oferă tuturor celor care comandă un model Opel în perioada porților deschise garanție extinsă bonus.

Suplimentar celor 2 ani de garanție standard, orice model Opel comandat în perioada Porților Deschise beneficiază de încă 2 ani de garanție, în limita a 120.000 km. În plus, cei ce decid să devină proprietari Opel în următoarele două zile, beneficiază și de serviciul de asistență rutieră, ce asigură mobilitatea proprietarului în caz de defecțiuni sau orice alt incident.

Primitor. Confortabil. Atrăgător

Noul showroom Opel Rădăcini Motors din Bd. Aurel Vlaicu nr. 133-135 oferă un spațiu prietenos, la cele mai noi standarde ale producătorului, ce permite prezentarea modelelor Opel în cele mai bune condiții.

Parte a celui mai mare importator și dealer Opel din România (cu peste 21.000 de autovehicule vândute până la finalul anului 2016), Rădăcini Motors Constanța, pune la dispoziția clienților săi un centru auto complet, ce include pe lângă noul showroom, o unitate service, servicii și asistență la standardele Opel.

Noul Showroom Opel poate fi accesat cu usurință fiind situat în apropiere de intrarea în oraș dinspre autostrada A2, pe Bvd. Bulevardul Aurel Vlaicu 133-135 în zona sensului giratoriu al podului IPMC. Detalii complete pe constanta.radacini.ro

„La Rădăcini Motors Constanța ne propunem să devenim prima alegere a clienților în achiziționarea de servicii de vânzare, reparații și întreținere a autoturismelor Opel, punându-le la dispoziție un spațiu primitor, atrăgător și confortabil, ca orice model Opel. Consilierii noștri de vânzari și service au experiență vastă în lucrul cu marca Opel și pot oferi sfaturi și informații complete tuturor clienților nostri.” au declarat reprezentații Rădăcini Motors Constanța.

Porți deschise la Rădăcini Constanța
Porți deschise la Rădăcini Constanța

Despre Rădăcini Motors

Rădăcini Motors Constanța este parte a grupului auto Rădăcini cu un istoric în piața auto din Romania de peste 25 de ani. La nivel național grupul Rădăcini este cel mai mare importator și dealer Opel, având constant o cotă de piață de peste 32%.

Din anul 1995 până la finalul anului 2016, grupul Rădăcini a comercializat 72.998 de autovehicule, din care peste 21.000 sunt marca Opel.

Rădăcini Motors Constanța a înregistrat performanțe recunoscute în cadrul rețelei de dealeri Opel la nivel regional, obtinând 4 ani consecutiv locul 1 în cadrul evenimentului național de vânzari Opel 24H.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*