Promoție Turkish Airlines la Constanța. Zborurile Constanța – Istanbul costă 109 Euro

Turkish Airlines
Turkish Airlines

Turkish Airlines prezinta zboruri dus intors de la Constanta catre Istanbul incepand de la doar 109€, toate taxele incluse.

Pentru a fi eligibil pentru aceasta promotie, perioada de achizitionare a biletelor trebuie sa fie cuprinsa intre 10 si 23 IULIE 2017, iar perioada calatoriei trebuie sa fie cuprinsa intre 01 OCTOMBRIE 2017 si 15 MARTIE 2018.

Tarifele sunt valabile la achizitionarea biletelor de pe website-ul oficial Turkish Airlines https://goo.gl/AQpYEF . In birourile de vanzari Turkish Airlines si agentiile de turism tarifele pot varia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*