Promoție deosebită a unui dezvoltator imobiliar de pe litoral: Solid House oferă vouchere pentru mobilă la achiziția unui apartament nou

Solid House oferă vouchere pentru mobilă la achiziția unui apartament nou

Cel mai mare dezvoltator imobiliar din sud-estul României, Solid House, un nume cunoscut pe piața construcțiilor din Constanța, oferă celor aflați în căutarea unui apartament nou și oportunități pentru creșterea confortului.

Astfel, la achiziționarea oricărui apartament, cumpărătorii primesc un gift card de 12.000 de lei, pentru achiziția de mobilă de la Mobexpert Constanța și decorarea noii locuințe. Reprezentanții Solid House precizează că au ales să pună mai presus de orice confortul clienților, deschizând astfel porțile unei noi promoții.

„Acasă este un sentiment. Ne dorim să îți fim alături când îl construiești și, de aceea, am pregătit mai mult decât o promoție. Începând cu 1 decembrie am dat startul unui parteneriat românesc ce va aduce bucurie toată Luna cadourilor celor ce își doresc să se mute în propria casă. Vino să-ți alegi apartamentul mult visat de la Solid House și vei primi cadou un gift card de 12.000 de lei de la Mobexpert Constanța. Vei putea da, astfel, cea mai frumoasă formă visului tău”, spun reprezentanții societății.

Pentru a beneficia de acest gift card cadou, promitentul cumpărător trebuie să semneze promisiuni bilaterale prin care să achiziționeze un apartament din cadrul proiectelor dezvoltatorului Solid House și să achite la semnarea antecontractului/promisiunii bilaterale de vânzare-cumpărare un avans de minim 40 la sută din valoarea contractului de vânzare. Promoția este valabilă până la finele anului. Gift cardul cadou va fi oferit în termen de 60 zile de la data semnării antecontractului/promisiunii bilaterale de vânzare-cumpărare în formă autentică și va avea o valabilitate de 24 de luni. Valoarea totala aproximativa a gift cardurilor cadou a acestei campanii este de 60.000 de lei.

Regulamentul este disponibil oricărui solicitant-cumpărător, în mod gratuit, pe întreaga durată a perioadei de campaniei, în format electronic, prin accesarea paginii www.solidhouse.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*