Programul Delfinariului Constanța în preajma Anului Nou. Doar în prima zi din an este închis, dar pe 2 ianuarie poți merge la un spectacol cu delfinii

Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Acvariul, Delfinariul, Microrezervația și Expoziția de Păsări Exotice vor avea program de lucru normal pe 24, 26 decembrie și 2 ianuarie.

Toate secțiile CMSN de mai sus sunt închise doar pe 25, 31 decembrie și 1 ianuarie. În restul zilelor, vizitatorii de toate vârstele se pot bucura de spectacolele programate.

Tarifele pentru sfârșitul anului 2018 sunt mai mici. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii oferă și pachete pentru cei interesați.

Astfel, biletul pentru Delfinariu Constanța, Microrezervație și Expoziția de Păsări Exotice costă 20 lei pentru adulți, 5 lei pentru elevi și studenți, iar copiii de până la 7 ani nu plătesc bilet.

Leii de mare pot fi văzuți de adulți cu un bilet de 20 lei, iar copiii de 7 – 14 ani plătesc 5 lei. Cei de până la 7 ani, precum și persoanele cu dizabilități au intrare gratuită.

La Acvariu Constanța, biletele costă 8 lei pentru Adulți și 2 lei pentru elevi și studenți. Și aici, copiii de până la 7 ani nu plătesc biletul.

Cine vrea să vadă doar Microrezervația de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța poate să plătească un bilet de 8 lei (adulți) și 2 lei elevii și studenții. Planetariul Constanța are bilete la 4 lei pentru Adulți și 1 leu pentru elevi și studenți. De menționat că minorii sub 7 ani nu au acces la Planetariu.

La ședințele de echitație, prețul unui bilet pentru Ponei este de 5 lei, iar echitația cu cai costă 10 lei. Amatorii de plimbări cu caii pot să beneficieze de abonamente cu ședințe multiple.

Observatorul Astronomic din Constanța are o taxă de intrare de 4 lei pentru adulți și 1 leu pentru elevi și studenți. Evenimentele deosebite, care merită observate sunt: eclipsele de lună, de soare sau ploile de stele.

Programul Delfinariului Constanța

Programul casieriei de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este zilnic între orele 9:00 și 17:30, iar obiectivele se pot vizita până la ora 18.00.

Reprezentațiile la Delfinariul Constanța sunt după urmatorul program: Luni – Duminică: orele 11, 14 și 17.00

Reprezentațiile pentru Leii de Mare: Luni – Duminică la orele 12, 15 și 18.00.

Acvariul este deschis de la ora 9:00 la ora 18:00.

Planetariul are demonstrații de luni până duminică, la orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15, 16:00, 17:15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*