VIDEO Delfinariul Constanța e deschis în mini-vacanța de 1 Mai, dar prețurile au rămas cele de iarnă. Iată programul reprezentațiilor

Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Dlefinii Ni-Ni și Chan-Chan se pregătesc și ei de mini-vacanța de 1 Mai, atunci când pe litoral sunt așteptați zeci de mii de turiști. O bună parte dintre aceștia și-au propus să ajungă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, așa că directorul instituției, doctorul Adrian Bîlbă a decis să schimbe programul reprezenațiilor.

Astfel, pe 1 și 2 mai, dar și în toate sâmbetele și duminicile care urmează, au loc reprezentații la orele 11:00, 14:00 și 17:00.

De precizat este că și pe 29 și 30 aprilie, programul va fi unul similar.

Directorul Delfinariului spune că toate instituțiile subordonate sunt gata să primească valurile de turiști sosiți pe litoral și cum vremea nu se anunță a fi foarte călduroasă, vizitatorii au ce vedea la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

“La Acvariu, pe faleză sunt o mulțime de noutăți. Nu mai avem niciun bazin sub renovare, iar bazinul central este mândria noastră și o să aibă ce vedea acolo. La Delfinariu, apa e curată, focile au fost mutate într-un alt bazin, microrezervația e cu iarba în plin avânt vegetativ. Îi așteptăm pe toți vizitatorii pentru că au ce vedea. Nu este doar educație, ci edu-tainment – o educație plăcută, un loc în care de 1 Mai este o zi a bucuriei și poți să vezi lucruri noi și frumoase”, a declarat Adrian Bîlbă pentru Constanța NEWS.

Prețul biletelor nu se modifică de 1 Mai. Taxa de acces la Delfinariu, Microrezervație, Expoziție de Păsări Exotice și Planetariu este:

  • Adulți – 12 lei
  • Elevi și studenți – 3 lei.

Taxa de intrare la Acvariu:

  • Adulți – 8 lei
  • Elevi și studenți – 2 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*