Profesorii constănțeni își desfășoară orele la Delfinariu, Planetariu și Microrezervație

Pelicanii de la Micro-delta Constanța. FOTO Adrian BoiogluPelicanii de la Micro-delta Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța oferă profesorilor și tuturor specialiștilor în domeniul științelor Naturii posibilitatea de a desfășura cursuri tematice în cadrul instituției muzeale.

Oferta cuprinde:
– vizionarea spectacolului de la Delfinariu
– vizitarea Microrezervației de păsări și animale
– vizitarea secției de păsări exotice
– vizitarea parcului dendrologic
– vizitarea Planetariului
– cursuri tematice în cadrul înstituției muzeale, susținute de către profesorii coordonatori la sala de conferințe Ing. Stanciu Marcel, din cadrul complexului muzeal.

Costurile unei astfel de activități cultural educative sunt de 3 lei/elev (în grupuri organizate de minimum 20 de elevi, coordonate de profesori).
Profesorii coordonatori și persoanele care în soțesc grupul – în funcție de vârsta elevilor, cel puțin una la 10 elevi) beneficiază de intrare gratuită.

Rezervările în cadrul acestui program, precum și stabilirea lecțiilor tematice se fac în acord cu specialiștii Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, precum și alte detalii se obțin la telefon 0241.481.230

Adauga valoare acestui articol "Profesorii constănțeni își desfășoară orele la Delfinariu, Planetariu și Microrezervație"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News