Primarul Florin Mitroi convoacă consilierii locali într-o ședință dedicată elevilor comunei Valu lui Traian

Consilierii locali din Valu lui Traian. FOTO Paul Alexe

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați într-o ședință extraordinară de îndată, pentru marți, 10 noiembrie, de la ora 10.30, toate proiectele de pe ordinea de zi vizându-i pe elevii comunei. Ședința va avea loc cu respectarea măsurilor ce se impun pentru protecția și prevenirea transmiterii virusului SARS-CoV-2.

Proiectul ordinii de zi este compus din trei puncte, toate inițiative ale primarului Florin Mitroi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii TIC destinată educației la nivelul unităților școlare din Comuna Valu lui Traian, în scopul îmbunătățirii procesului de E-Educație și reducerii riscurilor de infectare a elevilor cu coronavirusul SARS-CoV-2”, Cod SMIS 144602, și a cheltuielilor legate de proiect;
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului bursei de ajutor social ce se va acorda în cursul anului școlar 2020 – 2021, elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat de pe raza comunei Valu lui Traian;
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului bursei de merit ce se va acorda în cursul anului școlar 2020 – 2021, precum și a numărului total de burse de merit ce se vor acorda în semestrul I, elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat de pe raza comunei Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*