Primarul Florin Chelaru anunță că începe reabilitarea străzii Constanța din Năvodari

Florin Chelaru anunță începerea asfaltării străzii Constanța. FOTO Primăria Năvodari

Primarul Florin Chelaru anunță începerea reabilitării străzii Constanța din Năvodari, cu fonduri europene.

Florin Chelaru a avut o ședință de lucru pe teren pentru a stabili planul asfaltării.

„Stabilim planul de asfaltare a străzii Constanței, tronsonul cuprins între sensul giratoriu din Centru și pod, sector cu probleme după lucrările de apă și canalizare executate de RAJA și Poor.
Vom decoperta în prima fază zonele care se lasă și vom reface fundația drumului la mare adâncime cu straturi de piatră și compactare.
În paralel, firma de asfaltare va demara lucrările începând dinspre partea podului! Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de aceste lucrări, dar sunt absolut necesare pentru orașul nostru” – a declarat Florin Chelaru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*