Primarul comunei Peștera, Marius-Liviu Petre s-a înscris în PSD. Decizia, motivată de ajutorul dat de Horia Țuțuianu, șeful Consiliul Județean Constanța

Marius-Liviu Petre, noul primar al comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Marius-Liviu Petre, primarul comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Unul dintre puținii primar independenți din județul Constanța, cel de la Peștera, este de astăzi membru al Partidului Social Democrat. Marius-Liviu Petre a câștigat alegerile din comună ca independent, cu sprijinul lui Valentin Vrabie, actualul edil de la Medgidia. După ce primarul de Medgidia a intrat în ALDE, iată că și cel de la Peștera a dat independența pe apartenența la un partid politic.

Marius Petre spune că a fost motivat să intre în PSD de ajutorul acordat de către președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

“M-au motivat două lucruri principale. Primul este legat de faptul că este spre binele locuitorilor din comuna Peștera pentru care lupt și pentru care m-am angajat în această bătălie politică. Iar pasul către PSD a fost făcut în urma discuției personale pe care am avut-o cu domnul peședinte Horia Țuțuianu care, pe lângă faptul că mi-a oferit tot sprijinul, mi-a oferit și încrederea că este un om hotărât, un om de cuvânt și care știe să-și respecte promisiunile dincolo de latura și de interesele politice”, a declarat Marius-Liviu Petre pentru Constanța NEWS.

Primarul de la Peștera spune că este un simplu membru de partid și nu are de gând să preia organizația PSD Peștera sau să ceară funcții la nivel județean. În relația cu ceilalti aleși din Consiliul Local Peștera, Marius Petre spune că viceprimarul Tudorel Grosu și echipa sa îi oferă tot sprijinul.

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Am discutat și cu Horia Țuțuianu și l-am găsit chiar la Peștera.

“Am venit să văd problemele cu care se confruntă comunitatea și ținând cont că este un primar tânăr și de viitor și la Consiliul Județean suntem o echipă tânără, și-a manifestat dorința și interesul de a veni în echipa Partidului Social Democrat pentru a putea construi județul împreună. La Peștera s-au făcut și lucruri bune, dar mai sunt și foarte multe lucruri de făcut”, a declarat Horia Țuțuianu pentru Constanța NEWS.

Președintele Consiliului Județean Constanța a mai spus că va ajuta toți primarii din județul Constanța și pe locuitori, indiferent de culoarea lor politică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*