Primăria organizează o consultare publică privind proiectul de stemă a municipiului Constanța

Primăria organizează o consultare publică privind proiectul de stemă a municipiului Constanța

Primăria organizează o consultare publică privind „Însușirea proiectului de stemă a Municipiului Constanța, județ Constanța”, și aduce la cunoștința publică cele trei variante de stemă.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat:

  • la sediul Primăriei Municipiului Constanța din Str. Cuza Vodă nr.27;
  • pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, în secțiunea „De Interes Public / Transparență Decizională pe Legea 52/2003/Informare și consultare publică” începând cu data de 28.04.2023: http://primaria-constanta.ro/transparenta/transparenta-decizionala-legea-52-2003.

„Potrivit prevederilor art.7 alin.(4) din Legea nr.52/2003, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice până la data de 15 mai 2023”, au anunțat reprezentanții instituției.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi trimise în scris:

  • prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Constanţa din Str. Cuza Vodă nr.27;
  • prin email, la adresa evenimente@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandări aduse la proiectul de hotărâre privind însușirea proiectului de stemă a Municipiului Constanța, județ Constanța”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*