Primăria Năvodari relansează campania “Un POM pentru fiecare OM, un pom pentru fiecare casă”

Primăria Năvodari. FOTO Primăria Năvodari

Primarul Năvodariului, Florin Chelaru, a anunțat relansarea campaniei “Un POM pentru fiecare OM, un pom pentru fiecare casă”.

“Campania „Un POM pentru fiecare OM, un pom pentru fiecare casă” va continua și în această primăvară, după ce în ediția precedentă s-au plantat peste o mie de arbori fructiferi.

Persoanele care doresc să participe la acest program vor primi gratuit un pom fructifer la alegere pe care să îl planteze în grădina/curtea proprie”, a declarat Florin Chelaru.

Cei interesați pot contacta Primăria Năvodari la numărul de telefon (0241)760 353 tasta 0 sau pe adresa de email mediu@primaria-navodari.ro, pot lăsa datele de contact, iar angajații Primăriei vor veni acasă la ei, cu pomul fructifer dorit.

“Susținem un oraș verde, un Năvodari prietenos cu mediul și natura, iar fiecare pom plantat este un câștig cert pentru copiii și nepoții noștri” – Florin Chelaru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*