Primăria Medgidia organizează o dezbatere publică

Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Medgidia organizează miercuri, 30 august 2023, de la ora 10.30, la sediul instituției din strada Olteniei nr.1, Compartimentul Urbanism, dezbaterea publică cu privire la:

Elaborare P.U.Z. – Construire  imobile C1 ȘI C2 – P+5E+6R locuințe colective cu spații comerciale la parter și împrejmuire teren  generat de imobilul amplasat în județul Constanța, localitatea Medgidia, Str. Industriei 9 Bis , identificat cu nr. cadastral 110314, beneficiar  S.C.  Hermes  S.R.L.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*