Primăria Mangalia și-a dat seama că are nevoie de promovarea stațiunilor din sudul litoralului

Primarul Radu Cristian și hotelieri din sudul litoralului
Primarul Radu Cristian și hotelieri din sudul litoralului

După ce vreme de câțiva ani au refuzat să se alăture Asociației Litoral Delta Dunării sau să preia modelul și să facă un pas spre promovarea litoralului de sud, primarul Radu Cristian și oamenii din turism și-au dat seama că strategia lor a fost greșită.

Joi, Primăria Mangalia a organizat o întâlnire cu agenții economici din turism. Într-un comunicat de presă transmis redacției se arată că primarul Radu Cristian a adus în discuție proiectele de investiții în zona de sud a litoralului, promovarea celor 6 stațiuni, dar și pregătirea pentru sezonul estival 2016.

O astfel de întâlnire vine foarte târziu, în condițiile în care, peste doar 2 săptămâni zona va fi invadată de turiști.

Hotelierii au cerut eliminarea comerțului ambulant și a chioșcurilor din vecinătatea unităților de cazare.

La întâlnire a luat parte și Mohammad Murad, un alt opozant vocal al modelului de promovare al stațiunii Mamaia care acum caută disperat soluții de promovare a stațiunilor. La întâlnire, edilul și hotelierul au propus identificarea unei soluții urgente de promovare a stațiunilor, modalitatea de finanțare a acesteia dar și măsuri de îmbunătățiri a serviciilor oferite turiștilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*