Primăria Cumpăna îi cheamă pe localnici să dezbată împreună mai multe bugete

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Primăria comunei Cumpăna, organizează joi, 15 februarie, începând cu ora 17.00, în Sala Mare a Casei de Cultură Cumpăna dezbaterea publică cu următoarele teme :

1. Bugetul local de venituri si cheltuieli al U.A. T. Comuna Cumpăna, capitolele funcţionare şi dezvoltare pentru anul 2018.

2. Bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2018 al S.C. Salubrizare si Gospodărie Cumpăna S.R.L.

3. Bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2018 al Clubului sportiv “Victoria” Cumpăna.

Dezbaterea este deschisă participării tuturor cetăţenilor interesaţi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*