Primăria Constanța vrea să se împrumute cu 100 milioane lei. Consilierii locali, chemați la vot

Consilierii municipali din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Consilierii municipali din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii municipali din Constanța au fost chemați în ședință imediat după alegerile parlamentare. Pe 12 decembrie, la ora 14.00 are loc ședința extraordinară cu două puncte pe ordinea de zi.

Primul proiect se referă la rectificările de buget pe anul 2016, iar cel de-al doilea are în vedere aprobarea contractării și garantării unei finanțări rambursabile externe în valoare de până la 100.000.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*