Primăria Constanța va forma un grup de lucru pentru a analiza regulamentul de acces auto din Zona Peninsulară a orașului

Regulamentul de acces auto din Zona Peninsulară va fi reanalizat. FOTO Primăria Constanța

Primarul Vergil Chițac și consilierii locali PNL, respectiv USR, au agreat luni, 22 noiembrie, găsirea soluțiilor care să armonizeze interesul public general cu cel al cetățenilor din Zona Peninsulară.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, o întâlnire între primar, aparatul de specialitate al primăriei și reprezentanții consilierilor locali PNL și USR a avut loc luni, 22 noiembrie, în care au fost prezentate cerințele preluate de la cetățenii vizați de regulamentul de acces auto în Zona Peninsulară.

„Drept urmare, s-a stabilit un grup de lucru format din aparatul de specialitate al primăriei și reprezentanții consilierilor locali, ce s-au întâlnit cu cetățenii din Peninsulă, în care se va analiza punctual fiecare problemă semnalată în vederea soluționării ei”, au transmis sursele citate.

Acestea au mai precizat că la finalul acestor întâlniri va rezulta un set de măsuri ce vor avea ca scop crearea unui echilibru între doleanțele cetățenilor și reglementările necesare realizării investițiilor din fonduri europene și de la bugetul local ce au ca obiectiv reabilitarea, protejarea și punerea în valoare a sitului istoric Zona Peninsulară Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*