Primăria Constanța plantează pomi în centrul orașului

Copaci plantați în Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Constanța anunță că, în perioada 12 – 20.12.2016, continuă acțiunea de plantare a arborilor în aliniamentele de pe raza municipiului Constanța.

Având în vedere necesitatea reabilitării spațiului verde în aliniamentele stradale, Direcția Gospodărire Comunală prin Serviciul Administrare Spații Verzi a realizat lucrările de săpat gropi și plantat arbori din speciile tei, platan și arțar, în următoarele locații:

– Str. Ion Rațiu – 100 bucăți;

– Str. Nicolae Iorga – 8 bucăți;

– Str. Mircea cel Bătrân – 28 bucăți.

“Facem mențiunea că, până la 31 decembrie 2016, lucrările de plantare a arborilor vor continua pe aliniamentul străzii Eduard Caudella cu 155 puieți, conform programului de plantare al municipalității, în funcție de condițiile meteorologice (sol dezghețat și temperaturi mai mari de 5 grade C). Acțiunea de plantare a arborilor se va întrerupe în zilele în care solul este înghețat”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*