Primăria Constanța mai are câteva locuri de închiriat pentru sezonul estival 2019

Spații comerciale în stațiunea Mamaia. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa a anunțat că organizează în data de 20 iunie,  la sediul din bd. Tomis nr. 51, reluarea licitaţiilor publice deschise în vederea atribuirii de amplasamente neadjudecate pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2019.

Zonele și specificul acestora:

Stațiunea Mamaia, pentru:

  • comercializare articole handmade (lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia și Sat Vacanță, ora 10:00;
  • comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, ora 10:30;
  • activități fotografice, ora 11:00;

Constanța, pentru:

  • producere și comercializare sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr, sandwich-uri, produse de patiserie preambalate (utilaj specializat – vehicul), ora 11:30.
  • comercializare înghetată (tonetă), ora 12:00;
  • închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi simple cu pedale), ora 12:30;

Taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Prețul minim de pornire al licitației publice deschisă, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 12.06.2019, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 14.06.2019, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu, nr. 116 C, etajul I. Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I sau la nr. de telefon 0241/488192.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*