Primăria Constanța instituie o serie de măsuri de siguranța și restricții de circulație în noaptea de Revelion

Primăria Constanța instituie o serie de măsuri de siguranța și restricții de circulație în noaptea de Revelion

Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior vor cânta în Constanţa, în noaptea de Revelion, spectacolul urmând să aibă loc în Piaţa Ovidiu. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Constanța, va debuta la ora 21.00.

Cei care doresc să întâmpine Anul Nou în Piața Ovidiu vor avea parte de un show deosebit de lasere, iar la miezul nopții un spectacol de artificii va anima cerul Constanței. Focurile de artificii vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis. Efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată.

Pentru siguranța participanților la eveniment, se vor institui restricții de circulație pe arterele care conduc către locul de desfășurare a evenimentului.

Astfel, până în data de 03 ianuarie, ora 09.00, se vor bloca următoarele artere de acces:

 • intersecția străzii Traian cu strada Sulmona;
 • intersecția bulevardului Tomis cu strada Sulmona;
 • intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Sulmona;
 • intersecția străzii Arhiepiscopiei cu intrarea în Piața Ovidiu.

În această perioadă, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de circulație, de la intersecția cu strada Sulmona și până în spatele Pieței Ovidiu.

Totodată, în perioada 31 decembrie – 01 ianuarie, în intervalul orar 18.00 – 02.00, vor fi restricționate:

 • intersecția străzii Crângului cu strada Revoluției din 22 Decembrie 1989;
 • intersecția străzii Vasile Canarache cu strada Petru Rareș;
 • intersecția străzii Marcus Aurelius cu strada Sulmona;
 • intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian (zona „Lupoaică”);
 • intersecția străzii C.A. Rosetti cu strada Petru Rareș;
 • strada Remus Opreanu la intersecția cu strada Lebedei;
 • bulevardul Regina Elisabeta cu strada Revoluției din 22 Decembrie 1989.

De asemenea, în perioada 31 decembrie, ora 08.00 – 01 ianuarie, ora 02.00, se va restricționa accesul în zona de parcare de pe strada Arhiepiscopiei cuprinsă între strada Crângului și Piața Ovidiu.

În zona de acces în perimetrul de desfășurare a evenimentului se vor organiza controale ale participanților pentru evitarea pătrunderii cu obiecte pirotehnice interzise, recipiente de sticlă, băuturi alcoolice, arme sau obiecte contondente. Accesul riveranilor va fi permis în zona afectată de restricții. Accesul se poate face prin prezentarea unui act de identitate care să ateste domiciliul în zona afectată de restricții.

Mijloacele de transport ale CT BUS vor avea un program prelungit în noaptea de Revelion. Liniile 44, 51,48, 101 și 42 vor circula în program 21.00 – 02.00, având cap de linie Poarta 1. Intervalul de succedare a autobuzelor va fi de 30 de minute pentru 44, 48, 101 și 42 și de 25 de minute pentru linia 51.

Pentru linia 101, capul de linie va fi intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Suplimentar, va circula și linia 5-40 pe traseul normal, având un interval de succedare de 30 de minute, tot în programul 21.00 – 02.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*