Primăria Constanța caută să închirieze un depozit de maxim 1000 mp

Primaria Constanța
Primaria Constanța

Primăria Municipiului Constanţa intenționează să închirieze un spațiu cu destinația depozit, în suprafață de 800 – 1000 mp pentru depozitarea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar.

În acest sens se solicită oferte de preț conform caietului de sarcini nr. 26926/19.02.2018, care poate fi obținut de pe site-ul Primăriei municipiului Constanța www.primaria-constanta.ro.

Ofertele de preț pot fi trimise în scris:

– prin poștă, la sediul Primăriei Municipiului Constanța din Bd. Tomis nr. 51, în plic închis (sigilat), menționând pe plic: ”Ofertă pentru spațiu cu destinația de depozit în suprafață de 800-1000 mp. A nu se deschide până la data de 5.03.2018, ora 12:00“.
Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/485.807, persoana de contact: Cristina Dragomir.

Data limită transmitere propuneri: 27 februarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*