Primăria Constanța caută să angajeze oameni în cadrul Serviciului Public de Gestionare Animale Abandonate

Câini maidanezi. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor posturi contractuale vacante în cadrul Serviciului Public de Gestionare Animale Abandonate, Direcția Gestionare Servicii Publice:

– inspector specialitate gradul II – 1 post – 1 an vechime;
– inspector specialitate gradul debutant – 1 post. Condiţii: studii superioare absolvite cu diploma de licență – specialitatea în științe inginerești, economice, juridice și administrative, cunoștințe operare calculator nivel bază atestat cu certificat de absolvire.
– referent treapta I – 2 posturi – 3 ani vechime;
– referent treapta II – 1 post – 6 luni vechime;
– referent treapta debutant – 2 posturi. Condiţii: studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat, cunoștințe operare calculator nivel bază atestat cu certificat de absolvire.
– tehnician veterinar treapta II – 1 post – 1 an vechime;
– tehnician veterinar debutant – 1 post. Condiţii: studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat și diplomă de tehnician veterinar.
– muncitori necalificați treapta I – prinzător – 3 posturi – 6 luni vechime;
– muncitori necalificați treapta I – îngrijitor – 3 posturi – 6 luni vechime. Condiţii: studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat sau generale.

Proba scrisă se va desfăşura la data de 23 ianuarie, ora 10:00, iar interviul la data de 25 ianuarie, ora 10:00.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Relaţii suplimentare la tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro. Persoana de contact – Dorina Sârghie, consilier.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*