Primăria Constanța anunță recondiționarea carosabilului pe străzile Ioan Borcea și Viceamiral Ioan Murgescu

Lucrări pe strada Ioan Borcea. FOTO Primăria Constanța

Echipele Confort Urban au demarat astăzi lucrările de frezare a carosabilului pe strada Ioan Borcea, porțiunea cuprinsă între strada Chiliei și bulevardul Mamaia, motiv pentru care circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Lucrările vor continua și mâine, cu același regim de restricții de trafic rutier, între orele 07:30-16:00.

Miercuri, 31 august și joi, 01 septembrie, echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru frezarea asfaltului pe strada Viceamiral Ioan Murgescu, sectorul cuprins între strada Chiliei și bulevardul Mamaia. Intervențiile se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier,  între orele 07:30- 16:00.

“Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil”, a anunțat Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*