Primăria Constanța acordă ajutoare pentru încălzirea locuinței

Primaria Constanța
Primaria Constanța

Primăria Municipiului Constanța anunță că, începând din 10 octombrie 2016, constănțenii pot ridica formularele de cerere și declarație pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului destinat încălzirii locuinței. În funcție de modalitatea de încălzire, formularele pot fi solicitate, între orele 09:00 – 15:00, de la următoarele sedii ale municipalității:

– strada Ecaterina Varga, nr. 25 – 27 – ajutorul pentru încălzirea locuinței cu energie termică furnizată în regim centralizat;

– strada Amzacea nr. 13 – ajutorul pentru încălzirea locuinței cu lemne de foc;

– centrul pentru informare cetățeni situat în City Park Mall, etajul 1 – ajutorul pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale și energie electrică.

În sezonul rece 2016 -2017 nu se acordă ajutoare pentru încălzirea locuinței cu butelii GPL pentru sobe sau centrale cu funcționare GPL.        

Formularul de cerere și declarație pe propria răspundere – poate fi descărcat și de pe site-urile: www.primaria-constanta.ro, www.primaria-constanta.ro/spas.

Condițiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței, actele necesare în vederea acordării acestui ajutor,  termenele și condițiile de depunere a cererilor și declarațiilor pe propria răspundere, rămân neschimbate și vor putea fi găsite și pe cele două site–uri mai sus menționate, precum și pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*