Primăria Constanța a început să înlocuiască indicatoarele parcărilor cu plată din oraș

Zona peninsulară a Constanței a devenit Zona 0. FOTO: Primăria Constanței

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, înlocuiește din această săptămână indicatoarele rutiere și panourile informative din parcările cu plată.

Potrivit reprezentanților instituției, în urma modificării regulamentului parcărilor conform H.C.L. nr. 548/2022, a fost adăugată ca și locație nouă pentru Zona 0, zona peninsulară.

Pornind de la bulevardul Ferdinand, strada Mihai Viteazu și strada Traian, parcările din zona peninsulară care se modifică din Zona 2 în Zona 0 sunt situate pe următoarele străzi:

  • strada Vasile Canarache;
  • strada Sulmona (între strada Vasile Canarache și strada Traian);
  • strada Petru Rareș (între strada Vasile Canarache și strada Traian);
  • strada Traian (între strada Petru Rareș și Piața Ovidiu);
  • bulevardul Regina Elisabeta;
  • strada Nicolae Titulescu (între strada Dianei și strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino);
  • strada Mircea Cel Bătrân (între Biserica Greacă – bulevardul Ferdinand).

Acest proces de înlocuire a panourilor informative se va derula pe parcursul a aproximativ două săptămâni pentru Zonele 0 și 1. Ulterior, se va proceda la înlocuirea indicatoarelor din parcările ce aparțin Zonei 2, precum și a parcărilor de reședință din municipiul Constanța și din stațiunea Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Fiecare administrație își găsește o mica afacere pentru zile negre:borduri stalpisori ,plăcute indicatoare,coșuri de gunoi.
    Vrem ceva util-fluidizarea traficului,semafoare inteligente-unda verde,pasaje în intersectiile aglomerate.Sensurile giratorii sunt utile dar nu în intersectiile aglomerate, acestea trebuie semaforizate. Stabilirea sensurilor unice deodată. La o luna două mai apare o stradă cu sens unic.Ne-am saturat de băncuțe coșuri de gunoi vrem că Administrația sa rezolve problemele importante-de circulatie,de poluare,de curățenie, de siguranță a cetățeanului pe strada.Apropo s-a făcut licitația pt panseluțe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*