Polaris a igienizat zona blocului afectat de incendiu. Primăria Constanța a anunțat că ansamblul de locuințe este păzit în permanență

Blocul afectat de incendiu este păzit. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că polițiștii locali, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța sunt prezenți, 24 de ore din 24, la fiecare scară a blocului T3 și se asigură că bunurile care le-au mai rămas sunt în siguranță. În imobilul distrus de incendiu, nu se intră decât cu aprobarea oamenilor legii.

În paralel, echipele municipalității și ale firmei de salubrizare au desfășurat o amplă acțiune de igienizare a zonei.

Până în acest moment, 2 familii s-au mutat deja în apartamentele puse la dispoziție de Primăria Constanța iar alte 4 familii și-au manifestat intenția de a se muta în această locație pusă la dispoziție cu generozitate de un partener al municipalitățâii.

Dacă vor mai fi depuse solicitări în acest sens, oamenii vor fi sprijiniți atât de echipele Direcției Generale de Asistență Socială cât și ale Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*