Primăria Cernavodă a găsit o soluție de criză pentru elevii care nu au acces la ZOOM sau altă platformă online

Soluție pentru elevii care nu au acces la tehnologie. FOTO Primăria Cernavodă

Având în vedere contextul epidemiologic actual și măsurile de prevenire a răspândirii COVID -19 luate la nivel național privind suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ, Administrația Publică Locală Cernavodă vine în sprijinul elevilor ce nu au acces în această perioadă pe platforma ZOOM pentru cursuri online.

Săptămânal, la solicitarea unităților de învățământ, angajații din cadrul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Cernavodă distribuie la domiciliul acestor elevi fișele de lucru necesare pentru continuarea cursurilor.

Ulterior, în săptămâna următoare, aceste fișe sunt preluate și transmise către profesori pentru a fi corectate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*