Preşedintele CJC a dispus un audit la Teatrul de Stat

"Uciderea lui Gonzago" la Teatrul de Stat Constanța. FOTO Adrian Boioglu
"Uciderea lui Gonzago" la Teatrul de Stat Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Tutuianu, a dispus începând cu data de 8 iunie 2017, demararea unui audit intern în cadrul Teatrului de Stat. Va fi verificat atât circuitul documentelor, înregistrările contabile, plățile efectuate, cât și achizițiile realizate de către această instituție de cultură în ultimul an.

„Am stat de vorba ieri, atât cu artiștii, cât și cu personalul administrativ. Mi-am dat seamă că există o discrepanța între aceste compartimente și aș vrea să identificăm cauza problemelor. Îmi doresc că Teatrul de Stat Constanța să funcționeze la parametri maximi, iar constantentii să se bucure de un act cultural de calitate. Am cerut compartimentului de Audit să înceapă de astăzi o verificare amănunțită a întregii activități. Dacă o să considerăm că este nevoie de o regândire a organigramei, atunci nu vom ezită să facem modificări. Cred că este prioritar să identificăm care sunt cauzele acestei situatii”, a subliniat președintele CJC, Horia Marius Tutuianu.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Tutuianu s-a întâlnit, miercuri cu angajații Teatrului de Stat pentru a află care sunt principalele probleme cu care se confruntă aceștia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*