Premiere de weekend la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Centrul Cultural Multifuncțional de tineret "Jean Constantin" din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Centrul Cultural Multifuncțional de tineret "Jean Constantin" din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Este săptămână premierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța. Encanto, House of Gucci/Casa Gucci, Resident Evil: Welcome to Raccoon City/ Resident Evil: Bun venit în Racoon City, și Un triomphe/ Succes de public sunt numele proiecțiilor mult așteptate, la sfârșit de noiembrie.

Encanto ne spune povestea unei fete din Columbia, Mirabel, care se se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei, care nu posedă puteri magice. Produs de Walt Disney Animation Studios, filmul de animație 3D ne transpune într-un sat magic din Columbia. Sâmbătă (27 noiembrie) și duminică (28 noiembrie) de la ora 11.00 ruleaza Encanto dublat, iar de la ora 13.00 cu subtitrare.

Iubitorii filmului european sunt așteptați la comedia franceză Un triomphe/ Succes de public. Inspirat din fapte reale, lungmetrajul a obținut premiul „Cea mai bună comedie” (European Comedy) la European Film Awards. Comedia lui Emmanuel Courcol poate fi văzută duminică, 28 noiembrie de la ora 15.00.

Resident Evil:Welcome to Raccoon City/ Resident Evil:Bun venit în Racoon City rulează la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin duminică, 28 noiembrie, la ora 17.00. Cândva prosper și gazdă a gigantului farmaceutic Umbrella Corporation, Raccoon City este acum un orășel oarecare, îmbătrânit și prăfuit. Însă compania a lăsat în urmă o moștenire monstruoasă. Iar atunci când răul dă pe-afară și începe să bântuie străzile, viețile localnicilor se schimbă dramatic.

Mult așteptatul House of Gucci/ Casa Gucci a sosit! Produs de MGM, si cu regia semnată Ridley Scott, lungmetrajul are o distribuție de renume: Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Lady Gaga și Jack Huston. Întins pe trei decenii pline cu dragoste, trădare, decadență, răzbunare, și, în final, crimă, House of Gucci ne arată ce poate însemna un nume și cât de departe va merge o familie pentru a rămâne în control. Sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 15.00, și duminică, 28 noiembrie, de la ora 19.10, sunteți așteptați la cel mai glamuros film al anului.

Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*