Premiere de weekend la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța

Premierele sămptămânii la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” a pregătit trei premiere pentru sfârșitul acestei săptămâni: Fireheart/ Inimă de foc: Neînfricata 2D, Firestarter/ Focul viu 2D și Downton Abbey: A new era/ Downton Abbey: O nouă eră 2D.

Filmul de animație Fireheart/ Inimă de foc: Neînfricata ne prezintă povestea Georgiei, o adolescentă de 16 ani care visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe să provoace incendii, Georgia se deghizează în „tânărul Joe”, și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman și să salveze orașul. Filmul poate fi văzut vineri, 13 mai, la ora 14.00, și sâmbătă și duminică, la ora 11.00.

Într-o nouă adaptare a thrillerului clasic al lui Stephen King de la producătorii filmului The Invisible Man, Firestarter/ Focul viu ne spune povestea unei fete cu puteri pirokinetice extraordinare, care luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze. Filmul lui Keith Thomas poate fi văzut la cinema vineri, 13 mai, de la 18.10, sâmbătă, 14 mai, de la 19.30 și duminică, 15 mai, de la 17.00.

Revenirea în cinematografe a fenomenului global Downton Abbey reunește distribuția iubită în povestea călătoriei neașteptate în sudul Franței, pentru a dezvălui misterul vilei proaspăt moștenite de contesa văduvă. Filmul lui  Simon Curtis îl poți vedea la cinema vineri, 13 mai, de la  ora 20.00, sâmbătă, 14 mai, de la 17.30, și duminică, 15 mai, de la 15.00.

Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*