Pompier constănțean, decorat cu Emblema de Onoare a MAI, pentru merite deosebite

Pompier constănțean, decorat cu Emblema de Onoare a MAI, pentru merite deosebite. FOTO ISU Dobrogea

Cu ocazia Zilei Naționale a României, câțiva pompieri români au primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, pentru merite deosebite, în semn de înaltă apreciere din partea ministrului Marcel Vela.

Printre aceștia se numără un pompier constănțean ale cărui misiuni au dus la salvarea de vieți și nu numai.

„Este vorba de plutonier adjutant, de astăzi, pentru ca a fost avansat înainte de termen, Pascaru Romulus, care, de-a lungul a mai bine de 14 ani a participat la peste 1.500 de misiuni de salvare a persoanelor sau a animalelor din medii ostile vieții, descarcerări, incendii sau acordarea primului ajutor medical făcând parte și din echipajul paramedical SMURD.

Romică, asa cum ii spun colegii, nu este doar pompier-paramedic. În timpul liber el este pictor, poet, compozitor și sculptor. Suntem mândri de tine Romică și îți mulțumim că te avem ca exemplu de pompier salvator și pe lângă toate acestea… Și artist”, au anunțat reprezentanții ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*