Polițiștii locali constănțeni au dat într-un autobuz RATC peste un traficant de droguri

Suspectul avea asupra sa o cantitate considerabilă din substanța vegetală. FOTO Poliția Locală Constanța

Un echipaj al Poliției Constanța care efectua controale în mijloacele de transport în comun au dat peste o persoană cu un comportament ciudat. Asupra respectivului a fost găsită o pungă cu o materie vegetală, existând suspiciunea că aceasta face parte din categoria celor cu efecte psihoactive.

În cursul zilei de 16 februarie, cu ocazia unei acțiuni organizate și executate de către polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală pentru asigurarea și menținerea unui climat de normalitate pe mijloacele de trasport în comun, au dat peste un tânăr ce se comporta ciudat. Era agitat mai tare decât o persoană fără bilet de călătorie și încerca să scape de o pungă ce o avea asupra sa. Oamenii legii l-au legitimat, iar în urma controlului corporal sumar, a fost găsită punga ascunsă. În ea se afla o materie vegetală de culoare verde, mărunțită, susceptibilă de a fi o substanță cu efect psihoactiv. A fost întocmit un proces verbal de constatare, ulterior fiind anunțate structurile din cadrul MAI, documentele și probele fiind predate acestora.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*