Polițist rănit în misiune, în Eforie Nord. Oamenii legii încă îl caută pe agresor

Un polițist din Eforie a fost rănit, marți seară, în timp ce răspundea la o solicitare transmisă prin Serviciul 112, fiind înjunghiat chiar de către bărbatul ce fusese reclamat.

Polițiștii din Eforie au fost solicitați să intervină, marți noapte, printr-un apel la 112, fiind semnalat faptul că pe strada Margaretei din Eforie Nord un bărbat este recalcitrant și se manifestă violent.

La fața locului s-a deplasat o patrulă formată din doi agenți, iar polițiștii l-au identificat pe suspect și au încercat să stea de vorbă cu acesta.

Bărbatul a refuzat să se legitimeze, oamenii legii încercând să-l imobilizeze, moment în care suspectul a devenit violent. El a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat pe unul din polițiști în zona abdominală, reușind apoi să fugă. Cel de-al doilea agent a plecat în urmărirea bărbatului și a tras două focuri de avertisment, în plan vertical, dar acesta a reușit să scape.

Polițistul rănit a fost transportat la spital, starea lui fiind stabilă.

Suspectul, în vârstă de 42 de ani, din Eforie, încă nu a fost prins, fiind căutat de polițiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*