Poleiul din județul Constanța și neatenția pe șosea au dus la producerea unor accidente rutiere. O femeie s-a răsturnat cu mașina între Ostrov și Băneasa

Poleiul le-au dat bătăi de cap șoferilor. FOTO IPJ Constanța

Două accidente rutiere au fost înregistrate în dimineața de 3 ianuarie, cauza stabilită de către anchetatori fiind neadaptarea vitezei la condițiile de drum – polei.

În jurul orei 8.25, o femeie de 48 de ani a condus un autoturism pe DN 3 dinspre Ostrov către Băneasa și ajungând la km 147 + 400 m, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (alunecos și curba deosebit de periculoasa la dreapta), a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 49 ani, pasageră în autoturism.

Jumătate de oră mai târziu, la ora 8.55, un bărbat de 39 ani a condus un autoturism pe DN 22 A dinspre Tulcea către Hârșova, iar la un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de carosabil (alunecos și curba la stânga) a pierdut controlul direcției către dreapta, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 3 pasageri în autoturism – bărbat de 65 ani, o femeie de 60 ani și o femeie de 32 ani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*