Polaris M Holding SRL spune că acumularea de gunoaie în zona platformelor de colectare este creată de un volum crescut de deșeuri în această perioadă

SC Polaris M Holding SRL anunță că respectă întocmai graficul de colectare a deșeurilor prevăzut în contractul încheiat cu Municipiul Constanța

Societatea Polaris M Holding SRL a anunțat joi, 18 august, că acumularea de gunoaie în zona platformelor de colectare, semnalată de cetățeni ai orașului Constanța, este creată de un volum crescut de deșeuri în această perioadă, contractul de colectare fiind respectat întocmai.

„Având în vedere numeroasele sesizări de la cetățeni, privind acumularea de deșeuri în zona platformelor de colectare, dorim să informăm cetățenii municipiului Constanța că SC Polaris M Holding SRL respectă întocmai contractul de delegare încheiat cu Municipiul Constanta și graficul de colectare prevăzut în contract”, au precizat reprezentanții societății într-un comunicat de presă.

Ei spun că acumularea de gunoaie este creată de un volum crescut de deșeuri aruncate în această perioadă și dau asigurări că nicio platformă, din graficul de colectare zilnic, nu va rămâne necolectată.

„Estimăm că această situație este creată de volumul de deșeuri crescut în această perioadă, culpa neputând fi atribuită nici Primăriei Municipiului Constanța si nici Polaris M Holding SRL. Dorim să asigurăm cetățenii orașului Constanța că deșeurile se evacuează permanent, până la ore târzii, și că nicio platformă, din graficul de colectare zilnic, nu va rămâne necolectată”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*