Polaris M Holding anunță că programul de colectare a deșeurilor în Constanța se va desfășura normal, cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie

Echipele Polaris sunt pregătite de curățenie. FOTO Polaris M Holding

Polaris M Holding a anunțat programul de colectare a deșeurilor în municipiul Constanța în perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, programul de colectare a deșeurilor municipale de la populație, în perioada sărbătorilor de iarnă, se va desfășura normal, cu excepția zilelor de 25 decembrie 2020 si 01 ianuarie 2021. Polaris M Holding a precizat că ziua de 25 decembrie va fi reprogramată pentru 26 decembrie, iar ziua de 1 ianuarie 2021 va fi reprogramată pentru 2 ianuarie 2021.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*