Polaris M Holding angajează macaragiu (podar) pod rulant

Sediul Polaris M Holding

Oportunitate de angajare în municipiul Constanța. Societatea de salubrizare caută să angajeze șofer pentru o mașină de mare tonaj.

 S.C.Polaris M Holding angajează macaragiu (podar) pod rulant, pentru departamentul Structuri Metalice Constanța. Pentru acest post se solicită o vechime de minim doi ani, studii medii, un curs de atestare profesionala pentru macaragiu pod rulant și autorizație
Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numărul de telefon 0241-548711.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*