FOTO Vezi scormonitori în gunoaie? Trimite o poză și informații la un număr de WhatsApp pus la dispoziție de Polaris și Primăria Constanța

Scormonitori în gunoaie. FOTO DGPL Constanța
Scormonitori în gunoaie. FOTO DGPL Constanța

Politiștii locali împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding au continuat programul de ecologizare în perimetrul strazii Prelungirea Barbu Stefanescu Delavrancea în spatele unui centru comercial de pe Bulevardul Aurel Vlaicu dar și în zona strazii Solidaritatii din cartierul Inel 2. Activitățile au vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care rascolesc prin gunoi.

În cadrul activității au fost depistate și sancționate contravențional cu suma de 400 lei două persoane care răscoleau gunoiul din containere si trei persoane care au aruncat gunoi menajer pe domeniul public, suma totala a celor 5 amenzii fiind de 2.000 lei.

Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale municipiului Constanța, astfel încât administratia publică locală să-și îndeplineasca misiunea de a asigura curățenia orașului.

“Având în vedere campania “Curățăm Constanța Noastră” solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi ori deșeuri reciclabile să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă”, spun reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799.606,142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*