Polaris angajează personal la punctul de lucru de la Constanța

Sediul Polaris M Holding

SC Polaris M Holding angajează gestionar pentru punctul de lucru de la Constanța, oferind beneficii de angajare și seriozitate.

Atribuții principale:

  • Asigură gestiunea fizică a stocului de marfă;
  • Participă activ la operațiunile de încărcare/descărcare a mărfii la/ din magazia firmei;
  • Efectuează operațiuni de intrare în stoc a mărfii;
  • Raportează superiorului ierarhic diferențele între marfa fizică și cea scriptică apărute la recepția mărfii la magazine;
  • Verifică documentele vamale la introducerea NIR-ului și semnalează eventualele neconcordanțe.

Cei interesați sunt așteptați să-și trimită CV-ul la: resurseumane@polaris.ro. Informații suplimentare la numărul de telefon: 0241/548.700 sau 0241/548.711.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*