PNL Constanța a stabilit datele alegerilor interne. Până de Paști este decisă noua conducere a partidului

Robert Boroianu și Consilierii județeni ai PNL. FOTO Adrian Boioglu
Consilierii județeni ai PNL. FOTO Adrian Boioglu

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință miercuri, 22 martie a.c., au validat convocatoarele cu membrii activi (cu drept de vot în conformitate cu prevederile Statutului PNL) pentru organizațiile programate a organiza alegeri interne în săptămânile 3 – 9 aprilie și 10 – 16 aprilie 2017.

Tot în ședința BPJ al PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină și-a anunțat oficial candidatura la funcția de președinte al Organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal.

„Mă angajez la reconstrucție și progres. În calitate de președinte al Organizației municipale a PNL Constanța voi avea o abordare constructivă. Voi fi deschis, așa cum am fost și până acum, față de toți membrii Partidului Național Liberal. Îmi doresc să formez la nivelul Organizației municipale a PNL Constanța o echipă cu care să aduc Partidul Național Liberal în fruntea Constanței”, a afirmat George Muhscină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*