Plata abonamentului anual de parcare pentru Zona 2, în Constanța, se poate efectua online

Plata abonamentului anual de parcare pentru Zona 2 se poate efectua online. FOTO Primăria Constanța

Abonamentul anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată, în Zona 2 a municipiului Constanța poate fi achitat online, accesând https://etax.spit-ct.ro/Autentificare.aspx#plataTaxaParcareAnuala.

Astfel, prin simpla introducere a datelor de identificare în funcție de tipul persoanei (fizică/fizică autorizată/juridică) și numărul de înmatriculare al autoturismului, solicitantul poate obține dovada plății pe e-mail, rapid și în siguranță.

Cuantumul abonamentului este în sumă de 199 de lei/an și permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2, fără plata vreunei taxe/tarif, atât riveranilor persoane fizice din Zona 2, care nu dețin locuri de parcare proprii în zona de reședință, cât și riveranilor persoane fizice autorizate, respectiv persoane juridice din Zona 2, ce dețin în proprietate sau în folosință spații destinate și utilizate legal pentru activități economice-profesionale și care nu dețin locuri de parcare proprii.

Conform hărții elaborate de Primăria Constanța, parcările din zonele 0 și 1 sunt amenajate pe 25.805 metri, care reprezintă doar cinci la sută din arterele municipiului Constanța – 511 km, restul fiind cuprinse în zona 2, aferentă parcărilor rezidențiale.

Mai multe informații privind Regulamentul de organizare și funcționare al parcărilor publice din municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr. 123/2021, pot fi obținute accesând www.spit-ct.ro, secțiunea servicii e-Tax online – Plată abonament parcare anuală Zona 2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*